Evenimente

Ultima lună de vară: expoziții, spectacole și Noaptea Perseidelor

Zilele călduroase din ultima lună de vară aduc și multe evenimente interesante.

În această săptămână, ați putea admira curentul de meteori Perseide sau ați putea merge la un spectacol de dragoste.

Marți, 7 august, expoziție de ilustrații, începe la ora 15:00. vernisajul este expus la August Lifestyle Store, strada Pușkin intersecție cu 31 august. Intrarea este liberă.

La expoziție vor fi prezentate lucrările tinerei ilustratoare, Natalia Macrii. Vizitatorii vor putea vedea 8 lucrări și vor descoperi istorii care există sau istorii ce pot fi inventate de fiecare dintre noi, vesele sau triste, lungi sau scurte… Pe parcursul expoziției aveți posibilitatea să achiziționați una din lucrările Nataliei, cu stickere și postcarduri create de autor.

Joi, 9 august, spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda”, la teatrul „Geneza Art”, . Prețul unui bilet 120 de lei.

Teatrul „Geneza Art” vă invită la spectacolul „Frumoasa călătorie a urșilor panda”, povestită de un saxofonist care avea o iubită la Frankfurt de Matei Vișniec, în regia Danielei Burlaca. În rolurile principale sunt actorii Daniela Burlaca și Nicu Țurcanu. Spectacolul este unul de atmosferă și relaxare.

Un delir, o bucurie fără margini, o abandonare de sine, care depășește orice așteptare, orice idee cinică, sau neconcepută despre iubire… Dorința de a se contopi și de a dispărea în iubire ia proporții absolute ale dizolvării în neant”.

Biletele le puteți comanda de pe iTicket sau le puteți rezerva la numărul: 0691 32 746.

Vineri, pe 10 august, la ora 18:30, în Parcul Valea Morilor din Chișinău, va fi inaugurat un nou mini-monument: figurina de bronz a Micului Prinț.

Dacă vreți să ieșiți vineri la o plimbare, ați putea să o faceți în Parcul Valea Morilor, mai ales că acolo va fi inaugurată figurina din bronz a Micului Prinț. Înălțimea sculpturii este de doar 11 centimetri. Mini-monumentul va fi instalat pe gardul lacului Valea Morilor. Monumentul este ușor de găsit: de pe strada principală a parcului (str. Gheorghe Alexandrescu), imediat după pod, coborâți pe traseul pietonal, plasat de-a lungul lacului.

Sâmbătă, 11 august, Noaptea Perseidelor, pe plaja de la Valea Morilor, început 20:00. Gratuit.

  • 4
  •  
  •  
  •  
  •  
2018-08-06T16:05:45+00:00