Evenimente

Planuri pentru serile de iulie: degustări de dulciuri, filme și expoziții

Cea de-a doua parte a verii ne aduce timp călduros, dar și câteva evenimente care să ne facă zilele și serile de iulie mai interesante.

În această săptămână, avem parte de câteva filme și degustări de dulciuri. Mai multe detalii, aflați din tradiționalul calendar pe care l-am pregătit pentru dumneavoastră.

Luni, 23 iulie, are loc o degustare gratuită de baklava locum şi drajeuri. Evenimentul are loc între orele 17:00 și 20:00.

Degustarea are loc pe strada Vasile Alecsandri, 177, la Anatolya Produce Naturale de Origine Naturală. Tototdată, organizatorii anunță că în timpul degustării, la procurarea produselor va fi o reducere de 10%.

Miercuri, 25 iulie, ați putea viziona drama romantică „ Supraviețuind pe mare” la cinematograful Patria Multiplex, începând cu ora 19:00.

Filmul este inspirat din experiența adevărată trăită de un cuplu aventurier. Navigatori împătimiți, cei doi îndrăgostiți, Tami Oldham și Richard Sharp, nu și-au imaginat nicio secundă că vor ajunge direct în mijlocul unuia dintre cele mai catastrofale uragane din istorie. După trecerea furtunei, Tami se trezește într-o barcă serios avariată, lângă partenerul ei grav rănit. Fără nicio cale de ajutor, tânăra trebuie să găsească puterea și hotărârea de a căuta soluții de salvare pentru ea și iubit.

Vineri, 27 iulie, la biblioteca „Lomonosov” din Chișinău are loc o serată dedicată marelui tenor italian Mario Del Monaco. Serata începe la ora 17:00 și va avea loc la sediul bibliotecii Lomonosov, de pe bulevardul Dacia, 4.

Evenimentul, intitulat „Un amore cosi grande”, adică „O dragoste atât de mare” aduce în prim-plan cariera marelui tenor, precum și turneele pe care acesta le-a avut la Moscova.

29 iulie, ultima zi a expoziției „ Muzică de origine necunscută”, de la Muzeul Național de Artă expoziție este deschisă până la ora 18:00.

Autorul lucrărilor este Sigmar Polke, unul dintre cei mai reprezentativi pictori germani ai secolului XX. Creaţiile sale sunt experimentale şi versatile, pictorul explorează cu o gamă largă de stiluri şi substanţe precum arsenic, praf de meteor, funingine, lavandă, detergent, cinabru etc. Pentru a vedea expoziția, veniți duminică la Muzeul de Artă, 

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
2018-07-23T10:57:54+00:00