Evenimente

Filme în aer liber, yoga și vinuri bune: program pentru primele zile din august

Primele zile de august aduc mai multe evenimente interesante în Capitală. De exemplu ați putea merge la un film în aer liber sau la o degustare de vinuri.

Dacă sunteți adepții unui mod sănătos de viață, atunci ați putea să participați la câteva ore de yoga, dedicate în mod special persoanelor trecute de 50 de ani. Găsiți mai jos o selecție de evenimente la care ați putea participa în această săptămână.

1 august, miercuri va avea loc degustare de vinuri, organizată de Vinăria DAC. Degustarea are loc la Miilor Cafe, de pe strada Alecu Russo 16/1 și începe la 18:30.

Cei care vor veni la degustare vor avea parte de muzică de calitate, comunicare, somelier experimentat, bucate gustoase și desigur mult vin. Participarea la eveniment este absolut gratuită, totuși locurile sunt limitate. Detalii aici

 

Vineri, 3 august, concert intitulat „ Feroviarul Anului” începe la ora 10:00. Intrarea este liberă.

Concertul organizat de Palatul de Cultură al Feroviarilor. Pe scenă vor urca artiști precum Maria Iliuț, Constantin Rotaru, Carolina Prepeliță și alții. 

 

Vineri, 3 august, un film în aer liber, la Grădina Botanică. Este vorba despre pelicula franceză „Invincibilii”. Filmul va fi proiectat în limba rusă, începând cu ora 21:00. Prețul unui bilet este de 60 de lei.

În urma unui teribil accident cu parapanta, Philippe, un artistocrat înstărit, e nevoit să angajeze un asistent personal și, surprinzător, îl alege pe Driss, un tânăr din suburbii, proaspăt ieșit din închisoare.

 

Antrenament de yoga în Parcul Dendrarium, din sectorul Buiucani al Capitalei. Intrarea este liberă, iar participanții sunt așteptați la ora 8:45 la intrarea în parc. Antrenamentul propriu-zis începe la ora 9:00 și va dura până la 10:30. Mai multe detalii puteți afla la acest număr de telefon 079 99 72 72.

Ați putea începe ziua de sâmbătă cu un antrenament de yoga, dedicat în mod special persoanelor trecute de 50 de ani. La antrenament sunt așteptați toți cei care vor să sufletul și trupul mai frumoase și mai libere. La ore pot participa chiar și cei care nu au mai făcut yoga până acum. 

 

  • 23
  •  
  •  
  •  
  •  
2018-07-31T13:25:49+00:00